Alla inlägg den 10 mars 2010

Av Therese Sångberg - 10 mars 2010 19:40

Bitvis börja jag hita tillbaka till livet... Är knappt trött och död på dagarna längre..Så medicinen gör under!Dock är mina muskler inte i sitt bästa esse längre, vilket känns annu mer då en "lill flicka" på 30 år skall ut och jogga..
Denna vecka har jag,Castor och Polluxx joggat 2 dagar a 6,5 km långt... skönt!haha Patrik frågade uppmuntrande idag- Ha du gått ner i vikt (efter 2 ggr??  snäll sambo  )Men näää jag tror inte riktigt det går så fort...
Castor ha inga problem med benet som vart skadat, dock med konditionen... hamnar ganska fort efter Polluxx och mig och joggar mestadels bredvid mig... Han är efter turen dödshungrig och trött. Polluxx lägger in en växel på hoppandes/dragandes galopp första 1,5 km där allt handla om att hålla emot, sen har vi båda ett bra tempo som jag njuter av. Polluxx är inte lika lätt att trötta ut som den svarte, utan är gärna på hugget för lite lydnadsträning när vi kommer hem... När jag tränar Gnistra står han bakom om och utför de moment jag tränar Gnistra på, ex sitt,ligg, stå.... haha...   Min Gosiga vovve...

Gnistra växer som bara den (14 kg), långa ben, lång svans och stora öron- skall bli kul med utställningsdebuten på henne- jag har svårt för att ställa henne, hon drar gärna upp ryggen när jag är och petar.. men med korv är hon beredd att göra allt!

Nu när våret tågat in är jag sugen på träningsdate med Katti och gänget!

Men först väntar briardaktuellt... Fasiken så fin den va denna gång- De som jobbar med den gör att riktigt bra jobb!Tack!


Här är en Härlig bild på Arets allround briard 2009 med matte som tappat vikt?  

  

Ovido - Quiz & Flashcards