Alla inlägg den 24 februari 2010

Av Therese Sångberg - 24 februari 2010 18:48

Senaste dagarna har jag sprungit hos läkaren,lämnat tester och börjat tro att när jag fyllde 30- va det inte 80?? Herregud,,,, Men nu valde jag att börja jobba idag trots min läkarens varning och hot,,,, Jag anser att i Sverige idag, då har man inte råd att vara sjuk. Att jag dessutom är den enda som drar in pengar förutom patriks studielån- gör att jag alltid måste jobba i hop karensdagen så jag får ut full lön...
Till det roliga så blir det Bredbyn på Fredag igen- gud så vi längta... Å hoppas på god mat med:-) Mamma bruka alltid hitta på ngt gott men denna ggr behöver hon inte fixa fin mat, köttbullar,potatis och brunsås med lingonsylt vore ngt !*smaskens*
Med hunna går det bra, Polluxx skall genomborstas till utställning - ni som känner mig vet att jag är lika aktiv där som med träning... Men jag har för avseende att fixa det idag,,, ja kanske lite imorgon eller fredag ..

Gnistra är tokig, Hon är inte alls lika feg och snarare mer av en "damp"hund... drar och sliter till allt å alla... koppla av vad är det ?
Castor går galant, inga problem efter skadan. Jag önskar att fick flytta till ett hem där han va själv hund... Inte så att han har problem med andra hundar- utan han vill vara i centrum och när man har tre hundar så är det svårt att mr Clown kan vara mitt i smeten jämt. Dock när jag tänker tanken så tror jag själv att han har det bäst här, fast det är ju mina kännslor... Han själv skulle säkert älska att vara nummer ett!
Igår va de möte på klubben, det är 7 inspirerande personer med olika kvaliter som sitter i utställningssektorn och jag hoppas att vi får till en riktigt bra utställning iår- det skall bli otroligt roligt att arbeta med detta!
Nu blir det borsta borsta borsta..



Ovido - Quiz & Flashcards