Alla inlägg den 15 april 2010

Av Therese Sångberg - 15 april 2010 17:57

I helgen är det dags att ställa ut igen, nu x 2. Gnistra är ju inga problem att hålla ren, däremot hennes far som rullar överallt- ja jag mena exakt överallt...!!Dy-a det går bra,gräsmattor med massa smuts- tja why not?-snö som är så smutsig att den bara är grå- no problems.... Utöver det så är gatorna blöta och det är mkt sand.... så tassarna ser ut som cementklumpar...
Idag ,,,som alla andra dagar ska jag börja kamma... (om jag nu inte skall städa kylskåpet,eller byta till sommargardiner,eller rensa lådor eller ngt nyttigare... eller inte) Vi är Lisa och Christina samt jag som åker i helgen, en tjejweekend som skall bli kul.
Annars tycker jag Polluxx ha vart loj och seg- vi skulle ha tavälat lydnad på lördag men han är fortfarande inte med... utan vill mest bara göra det han tycker är kul samt är han trött... så ingen tävling ha jag beslutat....Han får vila och jag får träna lite mer... de känsn rimligt.
Castor ha vart hos friöseren Eva på Klipp och trim idag, fantastiskt duktig är hon och lika snygg är Castor alltid då han kommer tillbaka.

I veckan kom också den fina allroundbucklan-i Like och Polluxx med. I helgen blir Patte och Castor hemma,,, pgr av omständigheterna är jag glad att vara ute på Turne med brudarna... Inget ont mot dig Patte .. men girls just wanna have fun.... ja och sen finns det andra orsaker med:-)  Här kommer lite bilder..



      

Ovido - Quiz & Flashcards