Alla inlägg den 21 mars 2018

Av Therese Sångberg - 21 mars 2018 18:26

Nu kliver vi in i vecka 5 på Glänsas dräktighet , för ja.....Ultraljudet visade att hon är dräktigt !


För att ta det kort så parades Glänsa med Jerker i februari . Kärlek uppstod fort och lika snabbt hade vi en första parning. Monika och Krister som äger Jerker var helt fantastiska och lät mig och Glänsa bo där hos dem.


Så fort vi kom hem visade Glänsa en annan sida av sig , hon var trött , sov och ville helst ligga på mig. Även om Glänsa alltid är med mig så är hon inte på mig ! :-)

Glänsa började äta från borrden och äta grönsallad och då kan man ana att det inte står rätt till med henne. Hon skulle inte bryta en regel!

Vecka tre började Glänsa backa för maten på frukosten men var ju självklart tvungen att äta för att hennes svarte Kompis Fenixx inte skulle få ngn som helst exxtra mat. Men så kom dagen då hon helt enkelt inte kunde trycka i sig mat längre... Och dessutom dags för Ultraljud.


Det visade att Glänsa var dräktig. Och efter det insåg jag mer, dagar efter kom dräktighetsflytningen , mer matvärgran och   där och då insåg jag en sak. Ultraljud på gott eller ont ? 


Glänsa mår som sagt toppen och är full fart på . Hennes midja växer och vi mäter henne ca 1-2 ggr i veckan , Hon har också Gått över på dräktighetsfoder, och Fenixx står och dreglar över Glänsas nya kulor... medans hon äter med god aptit.

Lite Mått att leka med då Glänsa Började dag 13 med 64 cm Bak , 76 Mitten och 76 fram .


BakMittenFram
dag 18   67cm77cm80cm
Dag 26   67cm80 cm80 cm
Dag 30   69 cm80 cm81 cm
   
   
   
   

Midjan har ökat från 67 cm till 75!!!!!


Och hon är bara inne på vecka 5!  Jag tycker inte att jag gett henne mer mat än normalt , liten ökning nu på slutet men inte så att det skall påverkas sådär mycket . Kanske blir det en Riktigt jackpott  om allt går bra vidare.


Det var första uppdateringen på länge och jag hoppas det får bli mååååånga fler!


Ovido - Quiz & Flashcards