Alla inlägg den 26 januari 2012

Av Therese Sångberg - 26 januari 2012 19:27

Brukar  ju alltid lägga upp min matsedel- dock får jag aldrig förfrågan på recept( maten kan inte se så god ut!? ) men det är det

DEnna vecka har det vart :
Fre: Tapas- serrano, oliver, mm
LÖrd: Teriyaki marinerad fläskfile på spett med grönsaker & Vitlöks Dip
Sön: Stek i Gjutgärnsgryta med brunsås
Mån : Strömmingslåda med hemmagjord potatismos
Tis: Kycklingsoppa
Ons: omelette
Tors: Fläskfile med tapenadsås

Fre: Heta räkor med spenat s


PÅ hunderiet går allt bra- Polluxx har nu jobbat flera gånger varav rundor som är 5-6 km! Ingen hälta eller stelhet - de här känns bra. Castor har senaste tiden vart som en valp, skall leka med mig, Polluxx och allt som finns- det riktigt syns hur bra han mår nu för tiden- som en kung som äter,sover och är ute och promenerar.
I helgen blir det nog mer skidåkning. Otroligt roligt och bra träning. Därför har vi idag firat med semla ( hundarnas bästa ) Idag .( Det skall ju ändå motioneras bort ;-) Någon ggr..

Angående Gnistra - så skall hon och Melissa starta lydnaden för första gången i mars! Spänannde. Så börja hane för valpar också vara klar( mer om detta kommer när allt är riktigt klart- både på briardklubbens hemsida och vår egen förstås) Men jag måste säga att Hanen är så bra som det kan bli ( I mitt tycke), och även ägarna till honom ! Så detta kommer bli riktigt bra. Jag förväntar mig friska,sunda och trevliga hundar- mentalt bra och för  både arbete och utställning- Är ni mer intresserad så maila eller ring! Kullen kommer bli fawn- :-)

Nä nu ska jag äta min semla och planera vidare.

Grattis Piia & Diesel till Godkänt anlagsprov för tjänstehund- nu är det bara att köra igång med utbildningarna !

//// Therese

Ovido - Quiz & Flashcards