Alla inlägg den 1 juli 2010

Av Therese Sångberg - 1 juli 2010 19:13

Gnistra ha nu börjat sommarjobba med husse, Husse själv jobbar på ett dagcenter/boende för handikappade där Gnistra är med. Tydligen tycker både hon och de handikappade att det är roligt, hon får ju bli klappad, ben och fika samt promenader i utbyte av att bara vara Gnistra! De promenerar, badar eller bara sitter med henne...Jätte bra tycker jag med socialiseing  och Patte för han har en trött vovve på kvällarna då han själv är trött!
Här går vi våra morgon promenader på en timme och nu i sememster tider ser jag inte en enda människa. Igår skulle jag börja träna in skvallring med POlluxx , så synd att vi inte såg någon eller något- så de får jag ta en annan ggr, dock sprang de ut i skogen och jag ropade tillbaka de, Då polluxx kom först för en godis, Castor med lite fördröjning- men han fick ju givetvist sin godis med- efter att tag hade jag en knott eller ngt på näsan så jag skulle ta bort den och kände direkt- den svarta f*n ha ätit skit igen!!!!!KOnsigt det där , han som aldrig gjorde ngt sådant förr- Innan kastreringen- suck .... ja om jag fått de där med på köpet på skälva kastreringen så ha jag ändå fått fler positiva sidor på Castor.
Igår kväll var jag och tränade hundarna-Direkt jag kopplade lös Polluxx stack han till rutan , han hade alltså lokaliserat den , dock tycker han det är roligt när han själv hittar på sånna saker- några upprepningar fungerar för tillfället inte...Men det har blivit mkt bättre träningsmässigt nu så det är kul! Castor röjde loss och gräset sprutade, sen kom spöregnet givetvist- men vi tränade vidare.
Idag har vi joggat , hade ett huggorms möte där jag som tur va han se ormen medans hunna va lååångt bakom mig så , ormen skyndade sig över vägen och jag ledde hunna förbi. Efter turen stannade vi å bada å gisses vilket liv de blev på grabbarna när jag hoppade i!! Vi simmade ett tag sen skyndade vi hem för det kom en regnskur- Nu skall jag städa klart, Husse i hushåller kommer imorgon, Gnsitra med- då är grabbarnas frid å fröjd över... Men först, mat till svarten som stirrat på mig eller matskålen i 1,5 timme...

Ovido - Quiz & Flashcards