Alla inlägg den 10 juli 2012

Av Therese Sångberg - 10 juli 2012 09:57

Senaste veckorna har vart tumult men nu har även sista pusselbiten hamnat på plats- Jobbet -

Jag sökte två jobb, var på 2 intervjuer och blev erbjuden de båda- Båda hade varsina kvaliter som jag tyckte om , men i slutänden måste man följa sitt hjärta vad man tycker är roligast ,. och det gjorde jag . Det är ändå en stor del av livet man skall tillbringa på jobbet så varför inte göra det man tycker är roligast av allt!?

Igår så tittade vi även på lägenheten - bilderna jag fått av min kusin som kollat på den till oss- gjorde den inte rätt- den va ännu bättre! redan efter bilderna så va vi förtjusta i den , men nu är jag kär! det där kommer bli helt perfekt- och vem tackar nej till en egen träningsplan på baksidan??  Planerad flytt förhoppningsvist i slutet av augusti, därefter får jag åka imellan tills jag börjar mitt nya jobb i Övik- Som jag längtar efter! ( Inget ont mot mitt gamla jobb- jag hade inte en enda tanke på sluta- jag har trivts otroligt bra , och haft fantastiska kollegor- och jag har kunnat vara mig själv ) men den där tjänsten jag har fått nu - ha vart mitt dröm jobb i flera år där jag får komlettera alla mina kunskaper på ett fint sätt. Det blir otroligt spänannde !

Så nu väntar flytt, blandat med massor av hundtävlingar , blandat med massor nytt men de gillar  jag .
Jag är ju inte den som ser problem- uat en massa lösningar! det är skönt att ha en sån inställning istället för älta allt och måste försvara sig och sitt egna för att någon tycks säga något om nån....

I helgen bär det av till Pite- därefter blir det lugnt ngn helg :-) Hoppas hinna umgås så mycket som möjligt med mina kompisar här uppe nu inann jag flyttar .

// Therese

Ovido - Quiz & Flashcards